خواندنی ها

فواید آجیل:آجیل سرشار از کالری و چربی های مورد نیاز برای بدن می باشد.در عین حال احساس سیری طولانی بوجود می آورد.خوردن آجیل می تواند در رژیم لاغری مورد توجه قرار گیرد و مانع رشد سرطان گردد.

 

فواید قهوه:قهوه هضم را آسان و سردرد را برطرف و همچنین دردهای عصبی را از بین برده ضد عفونی کننده و ضد افسردگی  و تقویت کننده ذهن می باشد و از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

 

فواید ادویه جات:باعث حرکت خون از قسمت مرکزی بدن به پوست می شود و همچنین فشار خون بالا را کاهش می دهد.

 

فواید پور ژله: سرشار از ویتامین c  می باشد و درد های مفصلی را کاهش می دهد و در پیشگیری از پوکی  استخوان کمک می کند.

 

 

خواص ژله از زیبایی تا استخوان سازی!
ژله از ماده ای به نام ژلاتین تهیه می شود که این ماده حاوی پروتئین است و مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینواسید نقش موثری در استخوان سازی و رشد دارد.

ژلاتین به عنوان ماده اصلی سازنده ژله طبیعتا ماده سالمی است و ژله چاق کننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر استفاده می شود که ضرر چندانی برای بدن ندارد.
با توجه به اینکه در ساخت پودر ژله از رنگ ها و اسانس های خوراکی استفاده می شود، باید گفت تنها در صورت اضافه کردن رنگ ها و اسانس های غیراستاندارد مصرف ژله ضرر خواهد داشت؛ بنابراین مصرف کنندگان باید به نشان پروانه بهداشتی محصول توجه کنند

 

فواید و خواص بینظیر تخم شربتی
تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است.
بیماری های تنفسی را با تخم شربتی برطرف کنید
تخم شربتی برای درمان بیماری های تنفسی مفید است.
مخلوطی از آن با زنجبیل و عسل در درمان آسم، سرفه،
سرماخوردگی، آنفلوانزا و برونشیت موثر است.

 

مواد معدنی و ویتامین های موجود در خواص تخم شربتی
میزان کلسیم موجود در آن، پنج برابر شیر است.
میزان ویتامین C موجود در آن، ۷ برابر پرتقال است.
آهن موجود در آن، سه برابر اسفناج است.
یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوان ها می شود.
پتاسیم موجود در آن، دو برابر پتاسیم موجود در موز است.
در واقع حدود ۲۰ درصد وزن دانه های به این کوچکی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است و به همین دلیل، غذایی عالی برای مغز و قلب است. میزان امگا ۳ موجود در تخم شربتی، ۸ برابر ماهی سالمون است.
خواص گل گاوزبان
گل‌گاوزبان به دلیل دارا بودن مقادیر چشمگیر پتاسیم و كلسیم بسیار ادرارآور بوده و با تحریك بدن، تبادلات سلولی را تنظیم و سیستم اعصاب را آرام و برای درمان ناراحتی‌های اعصاب به كار می‌رود.
جوشانده و دم‌كرده این گیاه حواس پنجگانه را تقویت كرده و بسیار نشاط‌آور، بازكننده رنگ رخسار، كاهنده غم و اندوه و ضد وحشت و اضطراب است و می‌تواند حواس‌پرتی را رفع و تنگی نفس ناشی از آشفتگی ذهنی را بهبود بخشد.