طرز تهیه ژله میوه ای

 

 

 

 

برای تهیه ژله میوه قالب را ابتدا با آب سرد بشویید و بگذارید آب آن خارج شود و کاملا خشک شود سپس به مدت ۳۰ دقیقه در قفسه بالای فریزر آن را قرار دهید و بعد پرتقال و سیب را پوست بگیرید و هسته های آنها را در بیاورید و مکعبی ، مساوی خرد کنید و قالب را از فریزر در بیاورید و میوه های خرد شده را درون آن بریزید و ۳۰ دقیقه دیگر در فریزر فرصت دهید بماند.
در شیر جوشی آب و شکر و اسانس و پودر ژلاتین را بریزید و زیر شعله اجاق را زیاد کنید تا مواد ژله میوه ای بجوش بیایند.
خوب مواد را مخلوط کنید تا پودر ژلاتین و شکر در یکدیگر حل بشوند. بعد شعله اجاق را خاموش کنید و شیر جوش را به کناری بگذارید تا مواد خنک شود.
سپس قالبی که میوه ها درون آن است را از فریزر در بیاورید و مواد داخل شیر جوش را روی میوه ها بریزید و قالب را مجددا در فریزر بگذارید و به مدت ۲ ساعت تامل کنید تا ژله میوه ایی شما خوب حالت بگیرد.
در آخر قالب را در بیاورید و ژله میوه ای آماده شده را در بشقابی بلوری برگردانید تا جلوه بیشتر داشته باشد و برای تزیین ژله روی آن را با چند اسکوپ بستنی یا شکلات یا خامه تزئینن کنید و نوش جان کنید.